AKTUELNO

Sve ovo što Rodić radi je pogubno za srpski narod. Oni koji kupuju hrvatski Kurir, pomažu tamo tu državu. Imamo pouzdane informacije, ali tek će to doći na red, istakao je Milovanović.

Aktuelna tema u medijima, koja se prožima prethodinh dana, jeste istina koja je isplivala o Aleksandru Rodiću.

Naime, pojavile su se informacije da je poslednjih godina reketirao mnoge političare i javne ličnosti.

Direktor dnevnog lista "Srpski telegraf", Saša Milovanović, nekadašnji urednik u "Kuriru" bio je gost Jutarnjeg programa na TV Pink, i pričao je o ovoj aktuelnoj temi.

Foto: TV Pink

U današnjem izdanju lista "Srpski telegraf", Milovanović je uputio otvoreno pismo Rodiću, a on na samom početku počinje da se obraća Rodiću sa "ološe".

- To ološu sam citirao gospodina Skota. Ovo je pismo koje govori o tome kako se ranijih godina ponašao Aleksandar Rodić. Na koji način se odnosio prema Srbiji, građanima i koga je sve reketirao. Ja imam svedoke za sve što je napisano - počeo je priču Saša Milovanović.

On je dodao da je sve ovo pogubno za srpski narod, i da je "Kurir" hrvatska novina.

- Sve ovo što Rodić radi je pogubno za srpski narod. Oni kupuju hrvatski Kurir, i pomažu tamo državu. Imamo pouzdane informacije, ali tek će to doći na red.

Foto: TV Pink

Pored toga što je pogubno za narod, pogubno je i za novinarstvo, istakao je Milovanović, a dodao je i nekoliko činjenica o slobodi medija u Rodićevom režimu.

- Ovi cictati koje ste pročitali najbolje opisuju skrivanje iza slobode medija. Rodić to zloupotrebljava godinama unazad. Oni uvek pljuje Srbiju, kako je ona loša zemlja, nema uslova za rad. Ja mislim da on Srbiju ne smatra svojom zemljom. Od poslednjeg puta, kada je pokušao da reketira Vučića, svi su počeli da mu okreću leđa. Niko ne želi da mu da podršku, jer znaju da on reketira i uzima pare za sebe - dodao je Milovanović.

- Aleksandar Rodić je u prljavu rabotu uključio mnogo ljudi oko sebe. On je rekao "montirani zapisnik o utaji poreza", on zna da to postoji i pokušava da ublaži sve - zaključio je Milovanović.

#Jutarnji program

#Srpski telegraf

#Televizija Pink

'