AKTUELNO

Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić u gostovanju na TV Pink rekao je da je Vladimir Vuletić, vanredni profesor Pravnog fakulteta u Beogradu i bivši potpredsednik FK Partizan, odbio poligraf da ne bi odgovorio na pitanje da li spava sa maloletnim dečacima.

"Odbijanje poligrafa dovoljno govori, pošten čovek ne beži od detektora laži, onaj ko beži poslao je poruku da nešto krije. Poslednji slučaj je Vuletića, jasno je prikazao da nešto krije" - rekao je Glišić i dodao:

Foto: TV Pink Printscreen

U prvi mah je prihvatio, pa se odjednom razboleo kad je video pitanja. Jedno pitanje je bilo: "Da li spavate sa maloletnim dečacima?". Da li ste vi pedofil ili niste? Nemate pravo da budete pedofil i da seksualno zloupotrebljavate lica. Jednostavno, to je zakonom kažnjivo, on mora da odgovori. Isto su i Dijani Hrkalović i Kokezi, i oni su se odjednom razboleli i pokazali da nešto kriju – priča Glišić.

Foto: TV Pink Printscreen

Njima savest nije čista. Pošten čovek ne beži od poligrafa. Predsednik Srbije je jasno rekao: "Izaberite vi poligrafistu, ja ću uvek u svakom trenutku da se podvrgnem poligrafu". On je time pokazao da ništa ne krije - govori Glišić za TV Pink.

Više o svemu pogledajte u nastavku: