AKTUELNO

Umesto da služenje sopstvenoj državi kojoj su se zavetovali na vernost bude najsvetija dužnost, neki visoki funkcioneri izgleda da su krenuli pogrešnim putem služenja onima koji žele slabu Srbiju, a svoje ciljeve žele da ostvare nasilnim putem, ukazao je danas član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Petar Petković.

On je u saopštenju izrazio uverenje da će državni organi uspeti da preseku "sve krake te opasne mafijaške hobotnice", a da će SNS umeti da se pozdravi sa takvim pojedincima čije je delovanje suprotno svemu onome na čemu stranka počiva, a to je, kako kaže, borba za svakog čoveka i za budućnost naše zemlje, a ne lične interese.

Petković je istakao da Srbija danas počiva na čvrstim temeljima koje je postavio predsednik Srbije i lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić i da udar na njega predstavlja direktno podrivanje stabilnosti i budućnosti sopstvene države.

"Nažalost, određene kriminogene strukture koje su spremale snajper za predsednika Vučića i udar na njegovu porodicu bile su, po svemu sudeći, potpomognute i od ljudi od kojih se to uopšte nije ni očekivalo", naveo je Petković u saopštenju.

On ocenjuje da to govori o tome da su im lični politički benefit i interesi bili ispred ne samo stranačkih, već i državne i nacionalne dobrobiti "kada su se osilili da rade direktno protiv legitimno izabranog predsednika Srbije".

Petković je u saopštenju istakao da su očigledno zaboravili da sve što danas jesu, duguju predsedniku Vučiću s kojim, kako kaže, Srbija ide napred, jer su tako odlučili građani Srbije.

"U Srbiji danas se ne pita mafija, niti postavlja funkcionere, već isključivo narod", poručio je Petković.

#Petar Petković