AKTUELNO

Pokret socijalista u saopštenju objavio je da Đilasovcima nije u interesu, kako navode, da se država obračuna sa mafijom, zato tako napadaju ministra policije Aleksandra Vulina.

- Od onih koji su pozivali na nasilje i državne udare, ne može ništa drugo da se očekuje osim novih napada, uvreda i laži - ističu u Pokretu socijlista i dodaju:

- Đilasovi jurišnici napadaju one koji se bore protiv kriminala, ali zato nikako da odgovore odakle njihovom šefu 619 miliona evra. 

Oni navode da napadaju Vučića i Vulina, ali zato o lopovluku, kako kažu, svog šefa, čiji je šurak osuđeni narko-diler i koga rado posećuje u zatvoru, ćute. 

- Ćute Đilasovci i o svojoj stranačkoj koleginici Mariniki, pravoj zaštitnici kriminalaca i narko-delira, preko kojih preti i proteruje nepodobne novinare iz Pančeva - kažu u Pokretu socijalista i dodaju:  

- Đilasovci ne mogu da oproste Vučiću i Vulinu borbu protiv kriminala, niti mogu da prežale 2000. godine kada su se u Srbiji pitali mafijaši i tajkuni- naveli su u Pokretu socijalista povodom laži i uvreda koje su članovi SSP-a izneli na račun ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina.

#Pokret socijalista