AKTUELNO

Sa Ivicom Dačićem se nikada nisam posvađao, a juče u Skupštini je bila polemika, kaže Palma za Pink.

Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma je u Novom jutru rekao da je reč o polemici sa kolegom, i da je ovo poruka da niko u Parlamentu nije privilegovan.

- Juče je bila polemika i zbog toga služi parlament. Dačić i ja se nikada se nismo posvađali. Tih 10 minuta sam mu zamerio, ali posle nisam. Ovo je poruka da nema privilegovanih u Skupštini. Nismo juče imali isti stav – kaže Palma za Pink.

O posredovanju stranaca u međustranačkom dijalogu Palma kaže da opozicija pronalazi samo razloge da ospori predsednika Vučića.

- Oni kada budu videli ko su ovi i kakvi su ima da se izvine da ne dolaze više zbog korone. Ovi su ranije hteli blokade, kažu da su ugrožena ljudska prava, a ovamo napdaju predsednikovog sina Danila. To se niakda nigde nije dešavalo. Oni više ne spore rezultat, pa traže neke druge izgovore – kaže Palma i smatra da zahtevi opozicije kaže da ih ne razume.

- Ja na Javnom serivsu nisam bio dve i po godine, oni su više od mene bili tamo. Smanjivao je i cenzus da bi oni ušli u parlamet. Oni nemaju program i da poruče šta će oni bolje da rade. Prvo su kritikovali vakcine, a sada su neki zavrnuli oba rukava. Građani vide sve u prolazi, ali mi bolje vidimo – objašnjava Palma, ukazujući i na čijenicu da Srbija daje vakcine i regionu i pomaže.

- Mi u Jagodini zovemo ljude, jer imamo tri vakcine na lageru. Uvek nudimo i pomažemo – kaže Palma.

"Uhapšena je opasna kriminalna grupa u Srbiji"

O brobi dražve sa organozovanim kriminalom Palma kaže da je privedena opasna kriminalna grupa.

- Čitam da su ljudi iz MUP-a umešani u te kriminalne radnje. Ova grupa koja je uhapšena je najopasnija u 21. veku. Brzo su ih pohapsili. Za sve ovo su i potrebni materijalni dokazi.

#Dragan Marković Palma