AKTUELNO

- Pokret socijalista kao parlamentarna stranka i članica vladajuće koalicije, želi i hoće da učestvuje u dijalogu između vlasti i opozicije, ali ne pod pokroviteljstvom stranaca, saopšteno je iz ove partije.

U pokretu socijalista rečeno je da su uvek spremni da razgovaraju o izbornim uslovima sa svakom opozicijonom partijom, ali da nisu spremni da sprovode volju i želje stranaca.

- Pokret socijalista smatra da ne bi trebalo učestvovati u međustranačkom dijalogu uz  posredovanje Evropske unije i raznih nevladinih organizacija - kažu u PS i dodaju:

- Srbija je slobodna, suverena država o kojoj odlučuju njeni građani, a ne evroparlamentarci koji nemaju podršku ni u svojim zemljama. 

PS kaže da je više od dva miliona građana Srbije glasalo za Aleksandra Vučića, to jeste, kako kažu, prava demokratija, to jeste volja srpskog naroda. 

- Pokret socijalista postoji zbog građana Srbije i neka niko ne očekuje od PS-a i Aleksandra Vulina da će pristati na to da sprovode zahteve stranaca- poručili su u PS-u povodom mogućeg posredovanja EU u međustranačkom dijalogu - rekli su u PS:

#Opozicija

#Pokret socijalista

#dijlog

#vlast