AKTUELNO

"Zašto ćuti Marinika Tepić, tajkunka Dragana Đilasa i zašto se boji da ona i ja razgovaramo", zapitala je Pantić Pilja.

Biljana Pantić Pilja, narodni poslanik i član Gradskog odbora Srpske napredne stranke Novi Sad pozvala je potpredsednicu SSP Mariniku Tepić da odgovori na pitanja koja joj je postavila, a koja su "ostala bez odgovora".

- Ponovo pozivam Mariniku Tepić, ženu koja samo zna da izmišlja afere, da odgovori na pitanja koja sam joj postavila, a koja su ostala bez odgovora. Pozivam Mariniku Tepić da odgovori građanima Srbije koliku platu prima u Multikomu od svog gazde Dragana Đilasa, da odgovori na pitanje koliko je para perač prozora Dragan Đilas pokrao od građana Srbije dok je bio na vlasti?

Koliko je para podelila narko-dilerima dok je bila pokrajinski ministar?

Da odgovori na pitanja o povezanosti svog gazde tajkuna Đilasa i nje sa narko-dilerilama. Neka Tepić odgovori koliko se puta videla sa Đukanovićem i Filipovićem, dvojicom najvećih narko-dilera i o čemu su razgovarali?

Zašto ćuti Marinika Tepić, tajkunka Dragana Đilasa i zašto se boji da ona i ja razgovaramo, ne bojim se da to bude na tajkunskim medijima Dragana Đilasa, čega se onda boji Marinika Tepić? - zapitala je Pantić Pilja.

#Biljana Pantić Pilja