AKTUELNO

Miloš Vučević, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke najoštrije je osudio napad na predsednika Opštine Smederevska Palanka Toplicu Pintorovića, rekavši da su “lažne demokrate ponovo pokazale svoje pravo lice - lice batinaša, nasilnika i huligana”.

-Narod je lažne demokrate zbog lopovluka odavno pročitao i kaznio, poslavši ih u duboku političku senku, van bilo kakvog domašaja državnog novca. Sada im je, u nedostatku bilo kakvog političkog plana i programa, jedino preostalo da mrze i biju bolje od sebe, ljude koji se trude da pokrenu promene i donesu ekonomsku dobrobit građanima Srbije-rekao je Vučević i dodao:

-I zato je lažni demokrata, a istinski tabadžija Igor Milenković-Mačak, koji je pretukao predsednika Opštine Smederevska Palanka, zapravo, jedan običan miš. Na njegovu žalost, Srbija se promenila i nema nema više mišjih rupa u koje bi mogli da se sakriju ni on, ni njemu slični lopovi, štetočine i batinaši.

Vučević je pozvao nadležne državne organe da što hitnije procesuiraju sve slučajeve pronevere i arčenja narodnog novca, među kojima je, kako kaže, i slučaj Igora Milenkovića-Miša, koji je, preko fudbalskog kluba „Vodice“, kojim je upravljao, proneverio preko 13 miliona dinara narodnih para, od 2015. do 2016. godine.

- Ni Smederevska Palanka, ni njeni građani, niti građani bilo kog dela Srbije, ne zaslužuju da budu taoci lopovske politike lažnih demokrata, da jedva preživljavaju i godinama budu na ivici finansijskog kolapsa, dok se razni miševi bogate i pune svoje džepove – ističe Vučević.

Foto: Tanjug

#Demokratska stranka

#Miloš Vučevič

#Napad

#Toplica Pintorović

'