AKTUELNO

Veoma mi je drago što uz svo naporno tvitovanje, sa pažnjom pratite izlaganja u Narodnoj skupštini, jer to je i prilika da ponešto naučite o budžetu koji je okrenut narodu, a ne punjenju sopstvenih džepova, na čemu ste vi jedino radili u periodu dok ste bili na vlasti, poručio je Draganu Đilasu, Nikola Radosavljević, poslanik SNS.

"Za to vreme vi i vaši satrapi postali sve bogatiji, a narod Srbije sve siromašniji. Na izbore niste izašli zato što i sami znate da ste svojim nedelima i pljačkom naroda po popularnosti u Srbiji statistička greška. To je razlog zašto niste u Narodnoj skupštini Republike Srbije i izvesno nećete ni biti, jer srpski narod nikada neće dozvoliti da ga opet zavedu secikese i tajkuni koji su pre politike bili niko i ništa, a posle funkcije postali prebogati", rekao je Radosavljević i dodaoje:  

"Niste u Skupštini, ali se oglašavate u svojim medijima gde kritikujete ono što ne razumete. Vodite politiku iz kafića, sa egzotičnih i preskupih letovališta, ili iz udobne fotelje. 

Kako kaže, niste poslanik, a volite da komentarišete ono što "ne vidite" i "ne čujete".

"Ja sam narodni poslanik sa ubedljivo najjače liste “Aleksandar Vučić-Za našu decu“, koja ima ogromnu podršku građana Srbije, koji da će uvek i na svakom mestu, da zapamtite vi "neinformisani, leva ruka desni džep" i ostali Đilasi, svojim izlaganjima u Narodnoj skupštini Republike Srbije činiti sve da građani Srbije pamte ko ste i šta ste, šta radite i koliko štete nanosite Srbiji", rekao je Radosavljević.

Kako kaže, njegova obaveza je da brani ugled Srbije od prosipanja laži po tajkunskim medijima i to ću činiti i ubuduće.

"Uveren sam da ćete do kraja svoje političke karijere na opšte zadovoljstvo građana Srbije politiku voditi na Twitteru, uspešno kao i do sada. A meni će narod već učiniti tu radost da Vas nikada u Narodnoj skupštini Republike Srbije i ne vidim", rekao je Radosavljević.

#Radosavljević

#Đilas