AKTUELNO

Šef odborničke grupe Srpske napredne stranke u Skupštini Beograda, Aleksandar Mirković, izjavio je da o dugovima danas govore oni koji su zemlju uništavali, razorili i doveli na ivicu bankrota.

"Samo Đilas je grad Beograd zadužio za 1,2 milijarde evra, te se iz tog primera najbolje vidi koliko su bili nesposobni za sve, osim za punjenje sopstvenih džepova", saopštio je Mirković povodom tvrdnje potpredsednika SSP Borka Stefanovića da "imamo vlast koja se najviše, ubrzano zadužuje kao nijedna pre". 

"Borko Stefanović je danas dokazao da je zarad pohvale od gazde Đilasa, spreman i na javno blamiranje", naveo je funkcioner SNS i dodao da Stefanović kaže građanima kako će na sledeće izbore izaći bez programa, plana i bilo kakve ekonomske platforme "sa samo jednom željom-vlast po svaku cenu". 

"Kuknjava, moljakanje i dodvoravanje stranim faktorima da se umešaju u odlučivanje građana u Srbiji dojadilo je svima, ali iznad svega neće proći, jer je naša zemlja danas jača, stabilnija, nezavisna i u njoj se pitaju građani Srbije, a ne razne ambasade, kako je bilo u vremenu režima DS na čelu sa Đilasom, Borkom Stefanovićem, Jeremićem i ostalima", naveo je Mirković i dodao da je očigledno se pripremaju za izbore 2022.

Ističe da SNS spremno čeka svake izbore, ali da svi u Srbiji čekaju i izlazak Đilasa, Jeremića, Obradovića i njihovih sledbenika na izbore, kako bismo, navodi, mogli jednom za svagda da ih "pošaljemo na smetlište političke istorije, gde odavno pripadaju". 

"Mržnja prema Aleksandru Vučiću, od strane propalih političara koji su svoju šansu propustili, jača je iz dana u dan. Uprkos toj njihovoj mržnji građani svoje poverenje daju ljudima iza kojih stoje rezultati, ali i vizija i program budućnosti. Zato je podrška Aleksandru Vučiću na istorijskom maksimumu, dok Đilas i Borislav Stefanović mogu samo da sanjaju i maštaju o takvoj podršci čak i u mesnoj zajednici", kaže Mirković.

#Aleksandar Mirković