AKTUELNO

Funkcioner SNS Goran Vesić rekao je da je danas u Šapcu pobedila demokratija i da je taj grad dobio vlast koju su građanke i građani izabrali.

Vesić je to napisao na svom Fejsbuku, povodom usvajanja izveštaja GIK o ukupnim rezultatima izbora za odbornike Grada Šapca i odluke o dodeli odborničkih mandata, prema kojoj je izborna lista "Aleksandar Vučić - Za našu decu" osvojila 37 mandata, a izborna lista "Nebojša Zelenović - Šabac je naš" 22 mandata. 

"Ovom odlukom izbori u Šapcu su konačno završeni i ovaj grad je konačno oslobođen terora Dragana Đilasa i Dušana Petrovića", kaže Vesić. 

Naveo je da su skoro četiri meseca trajali "bedni pokušaji" Đilasa i Petrovića da izigraju demokratiju, da opstruisanjem izbornog procesa i poništavanjem izbora na pojedinim biračkim mestima izbegnu odlazak sa vlasti. 

Vesić je na Fejsbuku napisao da su skoro četiri meseca Đilas i Petrović bežali od surove istine da su na izborima, koje su sami organizovali i sproveli, osvojili skoro 12.000 glasova manje od SNS. 

"Nije pomogla ni podrška Tanje Fajon koja ih je očigledno uveravala da će ostati na vlasti iako imaju 12.000 glasova i 15 odbornika manje. Posle četiri meseca opstrukcije demokratskih procesa nadam se da su i Tanja Fajon, i Dragan Đilas, i Dušan Petrović i Nebojša Zelenović naučili da se u Srbiji vlast dobija i gubi na izborima", poručio je Vesić. 

Funkcionere SNS se nada da su naučili da o tome ko će biti na vlasti odlučuje broj glasova, a ne Đilasovi milioni, tajkunski mediji i podrška Tanje Fajon.

#Goran Vesić