AKTUELNO

Član Predsedništva SNS Vladimir Orlić izjavio je danas da je funkcioner Narodne stranke Miroslav Aleksić nastavio sa iznošenjem notornih laži koje su sve do jedne demantovane i oborene faktima, od lažnog optuživanja države za proizvodnju marihuane na dobru Jovanjica, pa do nove o navodno pronađenom telefonu i kartici MUP-a kod optuženog.

 "I ta, najnovija laž, ponovo je ekspresno demantovana od strane direktora policije. Reklo bi se: pametnom - dosta. E, baš zbog toga, sva je prilika da ćemo od Aleksića čuti još besmislica iz iste kategorije. Kada mu do sada nije već bilo dovoljno bruke, izgleda - neće nikada", navodi Orlić u saopštenju.

On upozorava Aleksića da u lažnim optužbama na tuđ račun ne ode predaleko, pa počne da pominje lanac međunarodne korupcije Patrika Hoa i Emilija Lozoje, ili lopovluk u Trsteniku zbog kog su protiv samog Aleksića podnete onolike prijave. 

"Eventualne istrage u tim slučajevima ne bi ni najmanje prijale lažovu Aleksiću, kao ni njegovom šefu Jeremiću. A kod te vrste neprijatnosti nikakvo laganje ne pomaže, baš kao što ni spremnost da se brukaju i sramote do besvesti ni najmanje ne utiče na pitanje zakonske odgovornosti", naveo je Orlić, saopštila SNS.

#Miroslav Aleksić

#SNS

#Vladimir Orlić