AKTUELNO

Damir Handanović direktor CEBEF-a je oštro je reagovao na tvit koji je postavio nekadašnji Poverenik za informacije od javnog značaja Rodoljub Šabić.

Šabić je na svom tivter nalogu komentarisao nedavno prebijanje u Novom Sadu, koje je proteklih dana jedna od vodećih tema u medijima. Inače, Više javno tužilaštvo u Novom Sadu vodi istragu protiv odbeglog Ivana Kontića (30) zbog sumnje da je brutalnim prebijanjem pokušao da ubije 28-godišnjeg mladića, u Jevrejskoj ulici u Novom Sadu 24. avgusta. Snimak tog prebijanja preneli su svi mediji, ali je osvanulo i na društvenim mrežama.

Ovaj slučaj pokušao je da prokomentariše nekadašnji Poverenik za informacije od javnog značaja na svom tviteru.

-U kojoj zemlji policija i tužilaštvo prepucavanjem zbunjuju javnost pa se o propustima nakon ekstremno brutalnog prebijanja pred kamerama i mnogo svedoka ne zna ništa pouzdano sem da je počiniocu krivičnog dela omogućeno da bez problema pobegne iz zemlje? A nije Nedođija - rekao je Šabić.

Međutim, na to je odmah reagovao Handanović koji je postavio svoj komentar i oštro reagovao na Šabićevu izjavu.

- U kojoj zemlji se posle kafane, posvadjas sa kaldrmom, pa izmisliš da te neko napao i još uvek glumiš ozbiljnog coveka? - oštro je reagovao Handanović.

#Damir Handanović

#Rodoljub Šabić