AKTUELNO

Objavljena fotografija praćena je i najodvratnijim i najprizemnijim sadržajem mržnje.

Član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Petar Petković istakao je u saopštenju da je mržnja prema direktoru Kancelarije za KiM i potpredsedniku Glavnog odbora SNS Marku Đuriću prevršila svaku meru objaviljivanjem fotografije njegovih maloletnih ćerki.

- Koje su granice trpljenja u odnosu na pojedince koji bezočno, vulgarno i primitivno napadaju i vređaju? Koji je stepen tolerancije prema onima koji političku borbu obesmišljavaju napadom na porodicu, posebno decu? – zapitao je Petković i dodao:

Mržnja koja se preko društvenih mreža poslednjih dana izliva na direktora Kancelarije za KiM i potpredsednika Glavnog odbora SNS Marka Đurića od malog broja ostrašćenih ljudi prevršila je svaku meru nezakonitim slikanjem i objavljivanjem fotografije njegovih maloletnih ćerki, koje su sa svojim ocem bile u šetnji.

Foto: Facebook.com

Dodaje da je objavljena fotografija praćena i najodvratnijim i najprizemnijim sadržajem mržnje.

- Marko Đurić, koji je i sam mnogo puta bio bezbednosno ugrožen od albanskih ekstemista, doživeo je da u srcu Beograda neko dovodi u pitanje bezbednost njegove porodice. Ovo je sramota neviđenih razmera, koja se ne sme završiti bez reagovanja nadležnih državnih organa.

Kao roditelj i građanin, najoštrije osuđujem bolesnu nameru dotične osobe, koja ne samo da zagađuje javni prostor, nego se potpuno nedopustivo poigrava sa životima i pravima maloletne dece – zaključio je Petković.

#Marko Đurić

#Petar Petković