AKTUELNO

Sandra Božić, poslanica SNS-a, reagovala je na javne istupe Marinike Tepić, nagovešatavjući da je to jedina osoba koja je uspela mnogo puta da se diskredituje i tako sebi obezbedi produžetak političke karijere.

Poslanica Srpske napredne stranke Sandra Bozić izjavila je da Marinika Tepić, potpredsednica stranke Dragana Đilasa, više nema nijedno opravdanje svoje političke egzistencije, te da ne postoji osoba u političkom životu koja je uspela da toliko puta diskredituje sebe samu.

- U napadu svoje nečiste savesti, i krimogenih navika koje je stekla u družbi sa dilerima droge, Marinika više nema nijedno opravdanje svoje političke egzistencije! Ne postoji osoba u političkom životu Srbije koja je uspela na toliko sramnih načina i toliko puta samu sebe u potpunosti da diskredituje – navela je Božićeva u saopštenju.

Dodaje da je Tepićeva nedostatak političke mudrosti pokušala da nadomesti transferima iz jedne političke partije u drugu, u kojima je tražila produžetak svoje političke karijere, i svaki put je bila korak dalje od birača koji su njenu moralnu ali i upotrebnu vrednost vrlo jasno razumeli.

- Skandalozno je da ovakva ličnost govori u ime bilo koga, i svojim šizofrenim napadima zagađuje javni prostor u Srbiji. S obzirom da u poslednjem političkom transferu, govori u ime tajkuna Dragana Đilasa jasni su svi promašaji koje Marinika, kao pravi podanik ali sa umećem trećerazrednog spinera pokušava da plasira i sekuritizuje – navela je poslanica SNS i dodala:

Pamte, građani Vojvodine, a posebno Pančeva sva nedela njenog političkog nemorala, ali i lopovluka. Niz malverzacija zarad sticanja lične materijalne koristi unazadili su sport i ugrozili normalno funkcionisanje sportskog života u Vojvodini za vreme njenog mandata Pokrajinskog sekretara i upravljanja budžetom u ovoj oblasti i finansiranja svih njenih pajtaša, kolega i poslušnika, dok je sportiste ostavljala bez njihovih nagrada i pripadajućih isplata.

Božić navodi da je jedan od najvernijih upravo narko diler koji je bio zadužen za eliminaciju Marinikinih političkih protivnika, a jedno od zaduženja je bilo iseljavanje nepodobnih novinara.

- Podsećam da je taj narko diler upravo onaj koji je milionske iznose od svoje šefice, godinama dobijao na ime nepostojećih teretana i klubova na teritoriji grada Pančeva – navela je Božić.

Ističe i da konstantni napadi na predsednika Aleksandra Vučića, ali i njegovu porodicu, decu i brata Andreja „pokazuju sav očaj u koji je Marinika Tepic upala u strahu od nebitnosti svog imena i političkih promasaja koji su je definisali u prošlim godinama“.

- Ono što nije uspela sama da unizi, dovršiće Dragan Đilas umesto nje. Ali će joj ponestati prezimena, jer nije važno da li je Čobanu, Tepić ili Živku, građani su zapamtili da je Marinika sinonim za lopovluk, nemoral i najtačnija definicija pojma političke prostitucije – zaključila je Božić.

#Marinika Tepić

#Sandra Božić