AKTUELNO

Kad god se dogodi nešto što potrese javnost u Srbiji na bilo koji način, neko se trudi da poveže porodicu predsednika Vučića sa tim, rekao je za Novo jutro TV PINK, odgovorni urednik Srpskog TelegrafaBoris Vuković.

Komentarišući snimak iz Novog Sada na kome monstrum bije, a zatim u nesvesti lomi ruke mladiću, Vuković je istakao da taj slučaj i posle petnaestak dana trese Srbiju.

“Otkrili smo ko je čovek koji je pretučen. On je bez ikakvog dosijea, završio je Akademiju filmskih umetnosti, a kriv je izgleda samo zbog toga što mu je brat od strica otpustio Kontića. Inače, i brata mu je Kontić tukao pre nekoliko dana”, rekao je Vuković.

Ističe da je prebijeni čovek iz potpuno “drugog filma”, dok je Kontić nasilnik koji je bio već i hapšen u Crnoj Gori.

Analitičar Branko Radun, rekao je da je najgore što se cela priča ispolitizovala. 

“Ljudi iz opozicije su to iskoristili na najgori mogući način. Ovo je tema gde je pitanje kako su regulisane kladionice i kockarnice. Nalaze se u blizini škola, znam da u krugu od par stotina metara ima više škola”, rekao je Radun, dodajući da moraju biti izmeštene na neku periferiju i da se to reguliše.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako kaže, neki kvart ili deo grada bi im trebalo obezbediti, dodaje da deca prolaze tu pored i na neki način ih mame. 

Vuković je dodao da je interesantno da kada god se dogodi nešto što potrese javnost na bilo koji način, neko se trudi, kako kaže, da poveže porodicu predsednika Vučića sa tim.

“Najgore je što optužbe iznosi žena koja je bila u društvu kriminalaca, žena koja je u stranci čoveka čiji je zet hapšen i služi kaznu zatvora. Mislim da je mnogo bitnije da se ovaj slučaj istraži do kraja”, rekao je Vuković.

#Boris Vuković

#Branko Radun