AKTUELNO

U selu Bublica kod Žitnog Potoka, na 30 kilometara od Prokuplja, od 92 izašla glasača na izbore - 91 je glasao za Aleksandra Vučića.

Predsednik ove izborne jedinice Momir Savić kaže da je to bilo očekivano, s obzirom da je selo i inače jedinstveno.

- Do sada nam je ta stranka izlazila u susret, kao i prokupačka lokalna vlast. Samo tokom zime pet puta su čistili sneg. Kako je reč pretežno o staračkom stanovništvu, oni znaju da cene pomoć, te su svi bili jedinstveni. Maltene, glasali su javno - rekao je Savić, preneli su mediji.

On je istakao da je najstariji glasač deda Stanoje Jovanović koji ima 92 godine i treći je glasao, a najmlađi je osamnaestogodišnji Marko Alimpijević.

- Glasovi su prebrojani i u Balinovcu, gde je od 106 izašlih glasača, 100 glasalo za Aleksandra Vučića - kazao je Savić. Kako je rekao predsednik ovog biračkog mesta, Petar Mladenović, glasanje je proteklo u najboljem redu.

- Obrađen je i Mikulovac, gde je od 172 meštana sela koji su izašli na izbore, 147 glasalo Aleksandra Vučića - kazao je Mladenović. Član komisije na ovom biračkom mestu Dragiša Kostić kaže da je glasanje proteklo bez problema, a da je izlaznost bila odlična. I u Gornjem Kordincu ubedljivo je pobedio Aleksandar Vučić- od 104 izašla glasača, za njega je glasalo 74.

#Aleksandar Vučić

#Izbori

#Selo

'