AKTUELNO

Na izborima 21. juna odlučujemo da li želimo budućnost za našu decu u Srbiji koja sigurnim koracima korača napred ili za Srbiju u kojoj će vladati tajkuni, poručila je u video poruci svojim sugrađanima modna kreatorka Suzana Perić, koja je kandidat izborne liste koalicije “Aleksandar Vučić – Za našu decu” za odbornike u Skupštini Gradske opštine Zvezdara.

"Pozdrav dragi moji Zvezdarci, pred nama su izbori na kojima se odlučuje da li želimo da naša deca nastave budućnost u Srbiji koja korača sigurnim koracima napred, da nastavimo da gradimo bolnice, otvaramo škole, gradimo auto-puteve. Da otvaramo nova radna mesta, podižemo plate i penzije, ili želimo da živimo u Srbiji u kojoj će ponovo vladati tajkuni, koji će besomučno, zajedno sa svojim političarima, puniti svoje džepove, pustošiti ekonomiju Srbije ikrasti budućnost naše dece", poručila je Perić.

Ističe da je zahvaljujući Srpskoj naprednoj stranci i politici Aleksandra Vučića, Srbija danas moderna, napredna, svetski priznata zemlja, i dodaje:

Video: Pink.rs

"Srbija stoji čvrsto na svojim nogama. U Srbiji žive pošteni, vredni i pristojni ljudi. Mi ne obećavamo prazne priče, imamo jasne rezultate koji govore da imamo jasan plan i viziju razvoja moderne i napredne Srbije. Mi imamo snagu da obećano sprovedemo u delo. 21. juna, ja ću zaokružiti broj 1. Dragi Zvezdarci, zaokružite broj 1. Pozdrav, voli vas vaša Suzana Perić.

#Politika

#Suzana Perić

<
'