AKTUELNO

Kada bi Dragan Đilas bio premijer, Boško Obradović bi bio ministar policije, a Đilasov šurak osuđivani narko-diler direktor policije, rekao je Bratislav Jugović član Glavnog odbora SNS-a.

-Boška Obradovića bi kod Đilasa preporučila njegova ljotićevska ideologija i spremnost da obezvredi sve što Đilas želi da poseduje, a Boškov gazda kao i svaki tajkun ima neopisivu i bolesnu ambiciju da poseduje građanke i građane Srbije kao i njihovo izborno pravo – rekao je Jugović.

Jugović dalje kaže da lider SzS ima već razrađen plan ponašanja kada bi došao na vlast.

-Đilasov plan da gazduje Srbijom između ostalog ostvaruje se i njegovom prikrivenom namerom da za direktora policije kandiduje šuraka Milana Dabovića, u javnosti poznatog po tome što je uhapšen sa više od dva kilograma najčistijeg kokaina – kaže on. 

Kako dalje Jugović ističe, još neka lica bliska Đilasu bliska njemu bi dobila svojazaduženja.

-Srbija po meri Đilasa podrazumeva da glavni kadrovik pored ljotićevca Boška Obradovića bude i njegov blizak saradnik iz Kuršumlije Milutin Bakić, koji je nedavno uhapšen sa 66 kilograma droge. Jednostavno, Dragan Đilas želi od Srbije da stvori Kolumbiju u Evropi. I običnom građaninu je jasno da se upravo na to svodi njegova evrointegracija Srbije – smatra Jugović.

#Boško Obradović

#Dragan Đilas

<
'