AKTUELNO

Član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Bratislav Jugović ističe da stranka koju predvodi Aleksandar Vučić ne funkcioniše kao Korona savez, čiji je vlasnik Dragan Đilas.

- Ne postoje klanovi u Srpskoj naprednoj stranci, zato što su saradnici Aleksandra Vučića, poput ministra Nebojše Stefanovića, motivisani brigom za Srbiju i prijateljstvom sa Vučićem da učestvuju u zajedničkoj političkoj borbi. Cilj njihove borbe je da ne dozvole tajkunima da ponovo gazduju narodom - izjavio je Jugović i dodao:

Kod naprednjaka ljudi su se okupili oko Aleksandra Vučića, a u Korona savezu Boško Obradović i ostala klika su se okupili oko Đilasovog novca. Đilas je bez novca niko i ništa, a Aleksandar Vučić je bez novca lider svih Srba na ovim prostorima i najuticajniji političar na Balkanu. Ključno je da bez podrške naroda nema ni uspeha u političkoj borbi.

Foto: Tanjug/Andrija Vukelić

Jugović smatra da se svi koji to ne razumeju ili ne žele da razumeju nalaze u Đilasovom okruženju i dodaje da su oni svesni da su perspektivu zamenili za tajkunske novce.

#Boško Obradović

#Bratislav Jugović

<
'