AKTUELNO

Građani Srbije ponovo su spontano odgovorili na inicijativu Udruženja za zaštitu mladih, pa su večeras, kao i prethodnih dana, tačno u pola devet, sa svojih prozora i balkona rekli glasno ''NE'' svima onima koji svojim postupcima i politikom ugrožavaju Srbiju u ovim teškim vremenima za našu zemlju.

Već treći dan za redom, tačno u pola devet građani širom Srbije glasno su, uz zvižduke, poručili svima onima koji rade nažao Srbiji i podrivaju napore zahvaljujući kojima je Srbija danas zemlja prosperiteta i ekonomskog napretka, da ne odobravaju takve akcije.

U daljem tekstu nalaze se autentični video snimci koji svedoče o snažnoj želji građana Srbije da akcije pojedinih političara i njihovih saradnika usmerene protiv Srbije i njenog naroda ne prođu nekažnjeno.

Stanovnici Srbije iz svakog njenog kutka, ovom spontanom akcijom i okupljnjem oko cilja da sačuvaju jedinstvo i slogu u Srbiji dokazuju da je sloga i jedinstvo srž srpskog naroda.

U Beogradu, Loznici, Pančevu, Šapcu, Mladenovcu, Valjevu, Čačku, Kragujevcu Vladimirovcima i drugim mestima u Srbiji odzvanjaloa je već treće veče zaredom poznata parola ''Hej, hej Đilase, vrati pare lopove!''

Video: privatna arhiva

Video: privatna arhiva

Video: privatna arhiva

Video: privatna arhiva

Video: privatna arhiva

Video: privatna arhiva

Video: privatna arhiva

Video: privatna arhiva

Ori se Pančevom: “Hej, hej Đilase, vrati pare lopove!”

Pančevo je i večeras je podiglo glas protiv onih koji hoće politički da profitiraju od smrtonosne bolesti što kosi po Srbiji. Pančevci su uz baklje i zastave Srbije jasno rekli “NE” svima koji lupaju u šerpe i skrnave podršku našim medicinskim radnicima, policajcima, vatrogascima, vojnicima, bolničkim spremačicama… Rekli su “NE” svima koji pokušavaju da obezbede političke poene za deo iskompromitovane opozicije u Srbiji. I večeras je sa pančevačkih balkona, prozora i krovova odjekivalo “Hej, hej Đilase, vrati pare lopove! Hej, hej Đilase, vrati pare lopove!”

#Dragan Đilas

#Protest

#Srbija

#građani

<
'