AKTUELNO

Stanovnici širom Srbije večeras su se odazvali pozivu, koji je juče, na društvenim mrežama građanima uputilo Udruženje za zaštitu mladih pozvajući građane da u pola devet izađu na svoje prozore i balkone kako bi rekli ''NE" onima koji navijaju protiv Srbije.

Sa centralne beogradske opštine Vračar orili su se uzvici ''Đilase, lopove!'' kojima su građani iskazali nezadovoljstvo upućeno Draganu Đilasu i njegovoj politici, dok su pojedini, u znak protesta, ispalili i vatromete koji su sijali u bojama srpske zastave.

Video: privatna arhiva

Takođe, istoj akciji pridružili su se i stanovnici najveće opštine u Srbiji, Palilula. Građani naselja Karaburma, koje se nalazi u sastavu ove opštine su povicima ''Đilase, lopove!'' uz trube i sirene pokazali su da ne podržavaju politiku koju vodi Dragan Đilas.

Video: privatna arhiva

Građani iz ostlaih delova Srbije slede primer stanovnika Beograda koji su ustali protiv političkog delovanja lidera Saveza za Srbiju Dragana Đilasa i pokazali njihov stav o politici koju on i njegovi politički istomišljenici vode.

Video: Privatna Arhiva

Širom Srbije, građani Niša, Loznice, Pančeva, Kraljeva i Lazarevačkog naselja Dule Karaklajić su sa svojih balkona, terasa i grovova zgrada, uz baklje i zastave Srbije uzvikivali ''Hej, hej Đilase, vrati pare, lopove!''

Video: privatna arhiva

PANČEVO PONOVO GRMI: "Đilase lopove!"

Sve češće političke provokacije opozicione takozvane "korona koalicije" izazvale su revolt većine građana u Srbiji. Tako je i Pančevo jedan od gradova kojima se večeras orilo "Đilase, lopove" i ''Hej, hej Đilase, vrati pare lopove!''. Na ovaj način građani Pančeva jasno i glasno su stali protiv politike Dragana Đilasa za koju su uvideli da ne donosi dobro građanima Srbije

Video: privatna arhiva

Video: Privatna Arhiva

Video: privatna arhiva

#Beograd

#Dragan Đilas

#Karaburma

#Palilula

#Protest

#Vračar

<
'