AKTUELNO

Najavljeni protest Đilasove opozicije ispred srpskog parlamenta svesnim kršenjem policijskog časa je nepristojan odnos prema lekarima i medicinskom osoblju, navodi u pisanoj izjavi Bratislav jugović, član Glavnog odbora SNS.

-Nepristojnost je mera Đilasove politike. Đilas je nepristojno bogat, Vuk Jeremić je nepristojno netalentovan za političku borbu, a Boško Obradović je tokom vanrednog stanja nepristojno zapušten Đilasov kućni ljubimac - navodi Jugović.

-Nepristojnošću jasno pokazuju da ne žele da dele sudbinu naroda, već žele da budu narodu zla sudbina. Zbog toga Boško Obradović po Đilasovom nalogu građane koji protestuju, a ne krše propisane mere naziva huliganima. Njihov odnos prema ljudima koji su na prvoj liniji fronta u ratu sa opakim virusom COVID-19 pokazuje kakav bi imali odnos prema građanima, kada bi bili u poziciji da donose odluke. Još uvek ne uviđaju da upravo svojom nepristojnošću sami sebe uklanjaju sa političke scene. Nakon ukidanja vanrednog stanja i opoziciono orijentisani građani će biti ljuti protivnici Đilasovog korona saveza - zaključio je Jugović u svojoj izjavi.

#Bratislav Jugović

<
'