AKTUELNO

Srpska napredna stranka ocenila je danas da predsednički kandidat Saša Janković "ni danas nije pokazao bilo kakav politički stav, niti predstavio ijednu tačku svog programa razvijanja Srbije, jer program i nema".

Kako je navedeno u saopštenju naprednjaka, "Srpska napredna stranka pita bivšeg lažnog zaštitnika građana, lažnog legalistu, dosovskog kandidata i lažova, Sašu Jankovića, kako živi sa 3.000 evra mesečno, koliko ga i danas plaćaju građani Srbije"?

-Danas je svima jasno zašto je Saša Janković pravi predstavnik i predsednički kandidat Živkovića, Šutanovca, Keneta i ostale bratije, jer i dalje čim progovori – on slaže i na svakom mestu pokazuje koliko je opsednut i koliko mrzi Vučića, navodi se u saopštenju SNS-a.

Naprednjaci ističu da Saša Janković ni danas nije pokazao bilo kakav politički stav, niti predstavio ijednu tačku svog programa razvijanja Srbije, jer, kako kažu, program ni nema, a nije odgovorio ni kako je ubijen Predrag Gojković i odakle mu barutne čestice na rukama?

-Saša Janković ni danas se nije ogradio od svojih najbližih saradnika koji pozivaju na nerede, nasilje, linčovanje, makedonski i ukrajinski scenario, koji bi da vešaju na bandere i koji bi Vučiću metak u čelo - rekli su naprednjaci.

#Evri

#Kandidatura

#Predsednički izbori

#Saša Janković

'