AKTUELNO

Jedan mali deo javnosti u Srbiji mučilo je pitanje, ko je stručnjak kome bi Dragan Đilas poverio da se uhvati u koštac sa koronom i najzad je odgovor stigao. Đilasov stručnjak za suzbijanje korone je Marko Bastać, ocenio je Milenko Jovanov potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke.

- Sad, činjenica je da je Bastać dokazano stručan da kumu nabije kesu na glavu, da ga veže za stolicu i mlati vijačom, ali bi bilo poželjno da Dragan Đilas objasni građanima Srbije da li su to mere koje bi on primenjivao, po savetu svog stručnjaka? - pita se Jovanov.

On takođe ima predlog za lidera SzS, kao odogovor na sve njegove izjave vezane za epidemiju koronavirusa u Srbiji.

- Da li bi, dakle, Đilas, po savetu svog stručnjaka Bastaća, umesto maski, građanima na glavu stavljao kese i da li bi, umesto ograničenog kretanja, primenjivali vezivanje za stolicu? Ovo su vrlo važna pitanja, koja se prosto sama nameću, imajući u vidu primenjena znanja Marka Bastaća, isprobana na sopstvenom kumu - kaže on.

Jovanov je Bastaća i Đilasa navzvao "stručnjacima za koronu".

- Niti će Đilas odlučivati ko šta radi u Srbiji, niti će Srbiji ikada biti potrebna primenjena znanja i stručnost Marka Bastaća.Svoja će iskustva, nadam se, moći da uporedi u krugu svojih kolega iz branše, u nekom od zatvora u kojima takvi stručnjaci pre ili kasnije provedu deo svog života - rekao je Jovanov.

#Milenko Jovanov

<
'