AKTUELNO

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da upravo zahvaljujući merama Vlade Republike Srbije u ukupnom broju obolelih i preminulih od koronavirusa znatno manji broj penzionera u poređenju sa drugim zemljama.

Stefanvoić kaže da za razliku od Dragana Đilasa, koji se bavi jeftinom demagogijom, Vlada Srbije je uspela da sačuva najosetljiviju grupu stanovništva.

- I baš zato nemamo ništa protiv njegovih svakodnevnih saopštenja u kojima jedino čime se bavi jesu napadi na vlast iz udobne fotelje svoga doma. Ne postoji nijedno u kojem ne spominje predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ljude iz Vlade, te nikoga u Srbiji ne može prevariti da se ne bavi samo i isključivo politikom u ovim teškim vremenima - rekao je.

Kaže da afere iz vremena Dragana Đilasa i DS-a su dobile epiloge u optužnicama.

- To što je Đilas podmetnuo da ugovore umesto njega potpisuju direktori javnih preduzeća, menadžeri i direktori kompanija koji će za to odgovarati pred sudovima sasvim dovoljno govori o njemu - kaže ministar Stefanović.

Kako je ocenio "sve bajke koje danas pripoveda kako bi ojačao ekonomiju, povećao penzije, plate zdravstvenim radnicima i gradio bolnice imao je priliku zajedno sa svojom partijom punih 12 godina koliko su bili na vlasti da pretoči u realnost".

Zbog tova, kaže Stefanović, građani nemaju poverenje u njega i znaju da je to dobro i korisno jedino za njega i razne tajkune.

#Nebojša Stefanović

'