AKTUELNO

Nakon dueta Trifunović-Đilas, koji će ostati upamćeni po tome što su ovu tešku situaciju iskoristili za ismevanje pomoći NR Kine i zbijanja šale na račun predsednika Si Đi Pinga, danas imamo novi duet koji je iz istih organizacija samo na nižem nivou i to sa željom da se što bolje pokažu šefu Đilasu, napisao je u svom saopštenju šef odborničke grupe Srpske napredne stranke Aleksandar Mirković.

U toj silnoj želji, da se gazdi što više dodvore izvesni Pavle Grbović i Borko Stefanović su prevazišli sve, pa su tako u jednoj rečenici protiv politike u ovoj teškoj situaciji, dok im se celo obraćanje svelo na pljuvanje vlasti i ljudi koji se svakodnevno bore i trude da se sačuva svaki život u našoj zemlji.

Dodvoravanje velikom bratu, to jest velikom gazdi Đilasu, zarad jednog tapšanja po ramenu i bravo, degutantna je sama po sebi, posebno ako se uzme u obzir da pokušavaju od čoveka koji je u politiku ušao sa 74.000 evra, i kao propali preduzetnik iz Češke, a koji danas samo u nekretninama ima 25 miliona evra, koji je svakog čoveka u Beogradu zadužio za 630 evra svojom neodgovornom politikom, čovek koji je 15.000 porodica oštetio jer im je duplo naplaćivao vrtiće i koji dalje od užeg centra grada nije izašao, naprave poštenog čoveka i uspešnog gradonačelnika, navodi Mirković.

Bedan pokušaj jer i oni sami znaju da ni njima kao ni tom čoveku niko ništa ne veruje i da njihov režim DS-a svako u Srbiji pamti samo po najgorem. O diplomatiji priča Borko Stefanović u čije vreme su Srbiju tretirali kao otirač, kojoj je mogao svako da kaže, naredi i sprovede u delo šta god je poželeo. Bedna demagogija i sitno politikanstvo koje je prisutno ovih dana samo je dokaz da za te ljude ova teška situacija predstavlja temu za političku kampanju i napad na vlast.

Ružno i nemoralno, ali šta i očekivati kada ovaj dvojac 15 meseci nije ušao u gradski parlament, ali je za to vreme uredno uzimao naknade. Moralno zar ne? Svi oni propali političari koji su pre ove krize bili na marginama političkog života, sada su se javili kako bi ubrali koji sitni politički poen neodgovornim izjavama koje su lepe za čuti građanima, ali su istovremeno jako nepromišljene, dokaz su neodgovornosti onih koji ih daju.

Gitarista iz skupštine Radulović je poput Đilasa, odlučio da i on pokuša profitirati na ovoj temi samo što je zakasnio, građanima je svakako jasno da je i njegov DJB poput SzS-a prošlost i da im je ovo poslednji trzaj da se održe u političkom životu.

Kako ko radi, najbolje znaju građani, zato cela ekipa isfrustriranih i punih mržnje manipulatora neka nastave sa svojom prljavom kampanjom i zloupotrebom ove ozbiljne situacije.

Vučić će zajedno sa svim odgovornim ljudima u našoj zemlji, nastaviti borbu za svaki život u Srbiji, jer kao što je mnogo puta dokazao, od naše zemlje i naših građana za njega i nas nema ništa važnije, zaključuje MIrković.

#Aleksandar Mirković

#Dragan Đilas

'