AKTUELNO

Sramno je što se danima unazad, neodgovorni pojedinci iz Đilasovog propalog i sebičnog SzS-a oglašavaju sa recikliranim lažima, besmislicama i poluinformacijama, zloupotrebljavajući situaciju i pandemiju kako bi se nadmudrivali sa političkim protivnicima, rekao je član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Aleksandar Marković.

"Uvek kada pomislim da je Boško Obradović dostigao vrhunac u neodgovornosti i bezobzirnosti, on me demantuje i pokaže da uvek može gore. Poseban je bezobrazluk napadati državu i državne organe u trenucima kada svi nadležni daju svoj apsolutni maksimum u borbi protiv pandemije korona virusa. Žalosno je što Obradović, Đilas i njima slični šarlatani ne odustaju od političarenja, a sve zarad sebičnih interesa", rekao je Marković.

Kako kaže, očigledno jedina želja Đilasovaca i Dverijana jeste da odmognu svojoj državi i svom narodu.

"Dok se oni bave sopstvenom promocijom, prikupljanjem političkih poena i negativnim marketingom, odgovorna vlast predvođena Aleksandrom Vučićem i Srpskom naprednom strankom se sa 100 odsto kapaciteta bori sa pandemijom i ono što u ovom momentu odgovornim i ozbiljnim državnicima najmanje treba jeste strančarenje i politikanstvo, a očigledno Boško i Đilas imaju vremena na pretek. Pozvao bih sve iz tih stranaka da se stave na raspolaganje štabovima za vanrednu situaciju u svojim gradovima i opštinama, i da na taj način konačno daju neki doprinos državi i svom narodu, a ako već ne žele da pomognu, poručujem im da barem ne odmažu, jer je ovo borba za živote svih nas, ovo je borba za život Srbije", naveo je u saopštenju Marković.

#SNS

#marković aleksandar

'