AKTUELNO

Šef odborničke grupe SNS Aleksandar Mirković izjavio je danas da je predsedniku S SP Draganu Đilasu i predsedniku PSG Sergeju Trifunoviću "mržnja pomutila razum", jer su, kaže, kritkovali svakog ko se danas bori protiv korona virusa, pa i pomoć Kine.

Mirković navodi da su oni ismevali pomoć Kine, predsednika Srbije Aleksandra Vučića i predsednika Kine Si Đi Pinga, smišljali viceve...

"Pljuvanje" na pruženu bratsku ruku podrške, ali pre svega konkretne pomoći Kine i njihovog naroda je skandalozno, rekao je Mirković i izrazio žaljenje što, kako kaže, u Srbiji postoje ljudi koji tako nešto mogu da urade.

 "Svaki put kada pomislim da Đilas i Trifunović ne mogu pasti niže, oni iznenade i stvore neki novi nivo licemerstva, kao i nedostatka sramote i zdravog razuma", rekao je Mirković.

Navodeći da Djilas danas ismeva odluku da se u vreme vanrednog stanja ne naplaćuju vrtići, Mirković podseća da je bivši gradonačelnik Beograda iste naplaćivao duplo više i tako "oštetio 15.000 porodica". 

On je dodao da postoje i napadi na ministra unutrašnjih poslova Nebojšu Stefanovića koji je, navodi, dan i noć sa građanima i čiji se rezultati vide na svakom koraku. 

"Bez obzira na ovakve pojedince, Aleksandar Vučić, Ana Brnabić i Nebojša Stefanović neće posustati u ovoj borbu jer život Srbije nema cenu", rekao je Mirković. Zahvalio je predsedniku Kine i kineskom narodu za svu pomoć i izvinio se jer u Srbiji, kaže, postoje pojedinci kojima ta pomoć služi za podsmeh.

#Aleksandar Mirković

'