AKTUELNO

Član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Aleksandar Marković rekao je da je opšte poznato da Dverijane i Boška Obradovića narod Srbije ne zanima.

- Svaki dan nam iznova pokazuje da imaju odsustvo elementarnog osećaja za solidarnost sa svojim narodom koji se suočava sa ogromnim izazovima u borbi protiv pandemije korona virusa - rekao je Marković i dodao:

- Boško Obradović na ovaj način javno priznaje da ga apsolutno ništa ne zanima osim napada na Srpsku naprednu stranku, Aleksandra Vučića i članove Vlade.

Prema njegovim rečima, u danima kada je država sve kapacitete stavila u borbu protiv pandemije korona virusa, kada svi društveni činioci čine napore da se uključe u tu borbu, Boško Obradović pokazuje da su mu partijski interesi ispred državnih, te nastavlja sa kampanjom laži i izmišljotina i to recikliranih.

- Za sam kraj, želim da poručim Bošku da u ovim danima ne misli samo na svoj rejting, pisanje saopštenja i političarenje, već bi bilo bolje da pomogne građanima u nabavci osnovnih životnih namirnica - rekao je Marković.

#Aleksandar Marković

'