AKTUELNO

Novo pojačanje na listi Srpske napredne stranke za parlamentarne izbore je i Milena Ivanović, udovica lidera SDP Olivera Ivanovića.

Prema rečima predsednika Srbije Aleksandra Vučića na listi SNS za Skupštinu Srbije nalazi se čak 44 odsto zena, što je više od okvira koji predviđa zakon.

Milena, koja se nedavno i učlanila u SNS, kaže da joj je velika čast, ali i odgovornost što se našla na poslaničkoj listi.

- Čast mi je da sam na listi Aleksandar Vučić - Za našu decu. Trudiću se da opravdam poverenje i šansu koja mi je pružena da učestvujem u borbi za sigurnu i lepšu budućnost naše dece i naše Srbije - obećava Milena.

Miloš Vučević, potpredsednik SNS koji je sinoć predsedavao sednicom Predsedništva stranke na kojoj je usvojena lista, potvrđuje naša saznanja.

- Drago mi je da je Milena pristupila SNS-u i da je odvažna da bude deo ove borbe za snažniju Srbiju. Ima mnogo novih kandidata. Mnogo mladih ljudi. Sve ono što je Aleksandar Vučić najavio, to se zaista i dešava - porucio je Vučević.

Inače, na poslaničkoj listi, se pored Milene Ivanović nalazi mnogo novih lica, tako su tu i naš poznati violinista Jovan Kolundžija, sin Isidore Bjelice, novinar Lav Pajkić, a polovimu od prvih 20 mesta čine nova, mlada lica, mahom polaznici Akademije mladih lidera SNS.

#Izbori2020

#Milena Ivanović

'