AKTUELNO

Sve više mladih se učlanjuje u PSS - BK.

U Bačkoj Palanci održana je veoma posećena tribina Pokreta Snaga Srbije - BK na kojoj se govorilo o predstojećim izborima na kojima je PSS koalicioni partner Srpske napredne stranke na svim nivoima.

Foto: PSS - BK

Zaključeno je da Pokret Snaga Srbije ima ogroman potencijal da pokrene pozitivan sled događaja na nivou cele zemlji, prevashodno u oblasti ekonomije, ali i jačanju porodice kao stuba svakog zdravog društva, i da će od toga velike koristi imati svi stanovnici. 

Foto: PSS - BK

Ono što je posebno apostrofirano na trbini jeste da se u PSS - BK učlanjuje sve više mladih i da je Bačka Palanka upravo primer uspostavljanja odličnih odnosa sa mlađim generacijama. Cilj rukovodstva Pokreta Snaga Srbije jeste da sa svim članovima doprinese da omladina ostane ovde i da ovde ima prosperitet, na čemu već radi državno rukovodstvo s predsednikom Aleksandrom Vučićem.

Takođe je napomenuto da u mnogim mestima u Srbiji, pa tako i u Bačkoj Palanci, brojne grupe građana, pokreta i organizacija na lokanom nivou izražava želju da pristupi Pokretu Snaga Srbije. 

Foto: PSS - BK

Tribini su prisustvovali narodni poslanik Dragomir J. Karić, zamenik predsednika PSS -BK, Mirko Stamenković, savetnik predsednika PSS - BK, Persa Minjović, predsednik Izvršnog odbora Glavnog odbora PSS - BK, potpredsednici IO GO PSS - BK Miloš Vučinić i Boris Teodosijević i poverenik Opštinskog odbora PSS -BK Bačka Palanka Alen Feltan.

#Bačka Palanka

#Pokret snaga Srbije

'