AKTUELNO

Sekretar Gradskog odbora Beograd Aleksandar Marković i šef odborničke grupe Aleksandar Mirković, zajedno sa omladinom Srpske napredne stranke, razgovarali su sa sugrađanima u naselju Resnik u opštini Rakovica.

„Okupili smo se ovde kako bi naši aktivisti prezentovali šta je sve do sada urađeno u ovom naselju, ali i da čujemo od građana šta je to što njih muči, i šta oni žele još da se uradi u njihovom naselju“, rekao je tom prilikom Mirković.

Prema Mirkovićevim rečima u Resniku je mnogo toga urađeno.

Osluškujući potrebe građana otvorena je Policijska stanica, rekontruisana je Železnička stanica i urađen je podhodnik.

„Na osnovu zahteva i želja naših sugrađana, uvedene su linije 504, 506 i  507, produžena je linija 94. Pored toga mislili smo i na naše najmlađe sugrađane, i zato smo obnovili, uredili i otvorili više od sedamdeset parkova i igrališta na ovoj teritoriji“, naglasio je Mirković.

Politika Srpske napredne stranke jeste da svaki deo Beograda bude pokriven vodovodnom  i kanalizacionom mrežom, tako su u ulici LJubiše Jelenkovića urađene prva i druga faza kanalizacije i u narednom periodu će biti urađena i treća faza. Takođe, planirano je da se rekonstruiše kanalizacija u Jelezovačkoj ulici.

„Politika Srpske napredne stranke uvek je bila razgovor i direktna komunikacija sa građanima, jer samo tako kada ste na terenu, među ljudima, možete znati koje su njigove potrebe i šta je još neophodno da uradimo kako bi svi zajedno od Resnika, Rakovice, a samim tim Beograda i Srbije učinili još lepše i još bolje mesto za život“, zaključio je Mirković.

#Rakovica

#SNS

#mirković aleksandar

'