AKTUELNO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas u Minhenu sa Ričardom Murom, političkim direktorom u Forin ofisu, kao i sa Damonom Wilsonom, izvršnim direktorom Atlantic Council.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić učestvuje na 56. Minhenskoj bezbednosnoj konferenciji (MSC 2020), gde je počeo sa nizom bilateralnih sastanaka sa svetskim zvaničnicima.

Kao što je bilo najavljeno izvršni direktor Atlantskog saveta, Dejmon Vilson, i Ričard Mur, politički direktor u Forin ofisu takođe su na spisku Vučićevih sagovornika, odnosno bilateralnih susreta u bavarskoj prestonici.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić danas se sastao sa Ričardom Murom, političkim direktorom u Forin ofisu, kao i sa Damonom Wilsonom, izvršnim direktorom Atlantic Council, objavljeno je na Instagram profilu buducnostsrbijeav.

Predsednik Vučić danas u Minhenu čeka još bitnih sastanaka, a kako je ranije istakao,smisao svih tih sastanaka je, pored ostalog, što vode percepciji Srbije kao zemlje povoljnog poslovnog ambijenta i atraktivne destinacije za investitore.

#Aleksandar Vučić

#Minhen

#sastanci

'