AKTUELNO

Član Glavnog odbora SNS i poslanik Aleksandar Marković, izjavio je danas da lider Dveri Boško Obradović, po sopstvenom priznanju, toliko želi da mu se ostvari san da dođu na vlast, da besni.

- Besni isključivo na narod u Srbiji koji pruža ubedljivu podršku lideru SNS-a Aleksandru Vučiću i uporno bojkotuje politiku obmana i laži Dragana Đilasa, Vuka Jeremića i Boška Obradovića - saopštio je Marković.

Kaže da, za razliku od njegovih najbližih saboraca i samog Obradovića, "u čiji su lažni patriotizam odavno razočarani i sami Dverjani", Nebojša Stefanović se borio i izborio da lažna država Kosovo ne uđe u Interpol i da albanski separatisti ne dobiju u svoje ruke time instrument za dalji progon i maltretiranje Srba na Kosovu i Metohiji.

Borio se i izborio uprkos sramotnoj kampanji koju su baš u to vreme najintentenzivnije protiv njega vodili albanski lobisti i to sinhronizovano sa Obradovićem i njegovim saborcima iz samozvanog Saveza za Srbiju.

Te umesto što se danas igra pitalica, Obradović bi mogao da odgovori konačno javnosti kako ocenjuje svoje političko ujedinjenje sa svim političarima u Srbiji koji su zaslužni za kosovsku nezavisnost.

- Da li je takozvani patriota zadovoljan što mu je današnji šef Dragan Đilas sa svojim Borisom Tadićem bio na vlasti kada su albanski separatisti 2008. proglasili nezavisnost Kosova? Da li je Obradović odao priznanje svom saborcu Vuku Jeremiću kog u Prištini slave, jer je svojim pitanjem Međunarodnom sudu pravde udario temelje kosovskoj nezavisnosti i potom premestio pregovore o Kosovu i Metohiji iz UN u EU, gde je situacija za Srbiju daleko nepovoljnija? - pita Marković.

Funkcioner SNS pita i da li je Obradović proverio koliko je narod zahvalan njegovom Borku Stefanoviću iz SzS što je uspostavio granice između Srba na KiM i Srba u centralnoj Srbiji i da li će se i otvoreno uključiti u kampanju svoje drugarice iz Saveza Marinike Tepić "Zaustavimo povlačenje priznanja nezavisnosti Kosova".

- I konačno, s obzirom da su ti to saborci u političkoj borbi protiv Aleksandra Vučića i Nebojše Stefanovića, koga misliš da možeš da prevariš pokušavajući da glumiš patriotu - zaključio je Marković.

#Aleksandar Marković

#Boško Obradović

'