AKTUELNO

Član Predsedništva SNS Nebojša Stefanović kaže da je Boško Obradović danas nastavio sa iznošenjem neistina i da će se na dan izbora videti koliko će ljudi glasati i koliku će podršku dobiti Savez za Srbiju.

Stefanović podseća da je Obradović juče tvrdio da će broj birača na predstojećim izborima u Jedinstvenom biračkom spisku biti manji za gotovo dva miliona i da sada, kada je "prokazan da ponovo samo laže", nastavlja sa novim izmišljotinama - "ne bi li se valjda u javnosti što pre zaboravile one od juče".

Sasvim je očigledno, dodaje Stefanović, da se Obradović toliko upleo u sopstvene laži da danas više ne zna šta bi sam od sebe, kao i da i to nesumnjivo pokazuje da se Obradoviću više ne može verovati.

- Ni da u podne kaže da je napolju dan. Ni za jednu od bezbroj laži koju svakodnevno štancuju Boško Obradović i drugi predstavnici SzS-a i njima uznemiravaju javnost, nikada se nisu izvinili građanima Srbije - primetio je Stefanović.

Tako građani ni do sada nisu čuli nijedno "izvini" za njihove tvrdnje uoči prethodnih izbora da je samo u beogradskoj opštini Zvezdara upisano 15.000 novih, nepostojećih birača.

Naravno pokazalo da je to bila potpuna laž, dodao je Stefanović.

- Siguran sam da će narod u Srbiji i ovoga puta reći da ne želi tajkunsku politiku, koju predstavljaju Dragan Đilas, Vuk Jeremić i Boško Obradović, već poštenu, pristojnu i radnu Srbiju na čelu sa Aleksandrom Vučićem - poručio je Stefanović.

#Boško Obradović

#Nebojša Stefanović

'