AKTUELNO

Posle osnivanja opštinskih odbora u svih pet gradskih opština, Srpska desnica otvorila je i kancelarije Gradskog odbora u Nišu.

Svečanom otvaranju prisustvovao je predsednik te stranke Miša Vacić koji ističe da će se ubuduće boriti da Niš bude više zastupljen na političkom nebu Srbije.

Predsednik Srpske desnice Miša Vacić osnovao je u novembru Opštinske odbore te stranke u Nišu. Tog dana je osnovao tri opštinska odbora svoje stranke- u gradskim opštinama Pantelej, Medijana i Niška Banja.

Tokom jučerašnjeg dana stranka Srpska desnica je u naselju Gornja Čaršija u Vranju otvorila je kancelariju koja će se kako je rečeno "baviti romskim pitanjima i biti direktan servis Roma".

- Bahtali Vacilica, srećan praznik braćo Cigani ili Romi, Srbi i ostali - poručio je Miša Vacić, lider Sprske desnice, na prvom, moglo bi se reći istorijskom susretu sa vranjskim Romima u Gornjoj Čaršiji, delu Vranja pretežno naseljenom Romima, gde je u ponedeljak otvorio "kancelariju za romska pitanja" svoje stranke.

Vacić je na adresi u Dubrovačkoj 1 dočekan solju i pogačom od nekoliko desetina Roma iz poznatog vranjskog naselja, a dolazak lidera desnice pratile su sa razglasa instaliranog na ulici junačke srpske pesme. Ovo je druga kancelarija Spske desnice u Vranju. 

#Miša Vacić

#Srpska Desnica

'