AKTUELNO

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević ocenio je da će izborna kampanja i predstojeći izbori biti teški za SNS i dodao da će ta stranka u izbornoj kampanji predstaviti svoje rezultate, ali da će u prvom planu biti planovi za budućnost.

Vučević smatra da je predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić u pravu kada govori da su izbori jako teški za onoga ko želi da pobedi i dodaje da su izbori laki samo za onog ko, kako kaže, nema odgovornost i kome je svejedno kako će proći na izborima.

''Za onog ko hoće da pobedi i izborna kampanja i izbori su vrlo vrlo težak proces'', napisao je Vučević na svom profilu na Instagramu.

Dodao je da SNS želi da pokaže da se menja i da je kao politička organizacija spremna da preuzme odgovornost, kao i da je svesna obaveza koje ima kao stranka sa najvećom podrškom građana.

''Želimo da budemo još agilniji u našem radu, da one koji se nisu dobro pokazali promenimo i da ubacimo nove ljude na određena mesta, da kandidujemo nove ljude i da ih građani upoznaju'', napisao je Vučević.

#Miloš Vučevič

#SNS

'