AKTUELNO

Srpska napredna stranka uputila je građanima čestitku povodom novogodišnjih i božićnih praznika u vidu novog spota.

Prema rečima eminentnih stručnjaka, ovo je jedan od najboljih političkih spotova ikada napravljenih.

Srpska napredna stranka objavila je novi spot kojim je građanima čestitala božićne i novogodišnje praznike, nazdravljajući za godinu novih početaka, truda i dostignuća, uz poruku: Mi smo pristojna Srbija i ima nas više!

U spotu dvojica mladića, takozvane "gradske face", ili predstavnici tzv. "druge Srbije" ismevaju ljude koji ulažu napor kako bi postali bolji: rugaju se krupnom čoveku koji vežba u teretani, dobacuju drugom koji traži posao u pekari, ismevaju radnika koji kopa na ulici.

Naprednjaci poručuju da koliko god da ih ismevaju oni neće odustati, jer se bore za svoju porodicu, svoju decu, za sve nas:

"Da li i vi spadate među ljude koji ismevaju one koji se trude da postanu bolji? Ismevaju one kojima nijedna posao nije težak. Ismevaju one koji se bore za svoju porodicu, svoju decu, za sve nas. Koliko god da nas vređaju, mi smo borci. Mi smo pristojna Srbija i ima nas više. Pratimo svoje snove. Nazdavljamo za godinu novih početaka, za godinu truda i i dostignuća. Želimo srećan Božić i uspešnu godinu svima građanima Srbije!"

#SNS

#spot

#čestitka

'