AKTUELNO

Potraga za devojčicom traje već šest dana, a od jutros je intenzivirana. Predsednik Srbije istakao je da je pronalazak devojčice prioritet.

Monika Karimanović (12) nestala je prošlog petka, a policija sumnja da je oteo Ninoslav Jovanović, osuđivani silovatelj. Nekoliko stotina pripadnika MUP - policajaca, pripadnika Interventne, Žandarmerije i specijalne jedinice sa psima ne posustaju u potrazi za malom Nišlijkom i njenim otmičarem. 

Njen nestanak danima je udarna vest u svim medijima, a ovim povodom oglasio se i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je izrazio veliku zabrinutost za njenu bezbednost. Tokom današnje posete rekonstruisanom regionalnom putu Velika Plana - Smederevska Palanka, novinari su ga upitali da prokomentariše ovaj slučaj i da otkrije da li je upućen u tokom istrage. 

Foto: TV Pink Printscreen

Vučić je rekao da je cele noći bio na vezi sa ministrom policije Nebojšom Stefanovićem i direktorom policije Vladimirom Rebićem. Otkrio je i da je jutros održan sastanak povodom ovog nemilog slučaja.

- Brinemo za ovo dete. Postoje detalji koje znam, ali koje ne želim da iznosim dok traje akcija. Kada uhapsimo tog zlikovca, saznaćete detalje više – rekao je Vučić. 

Foto: Printscreen Facebook

Dodaje da je ovo pitanje prioritetno, posebno ako se uzme u obzir da se radi o otmici deteta. 

#Aleksandar Vučić

#Monika Karimanović

'