AKTUELNO

Savez za Srbiju (SzS) konačno je priznao da vodi najbrutalniju kampanju protiv predsednika Srbije i SNS-a Aleksandra Vučića i funkcionera te stranke, izjavio je danas član Glavnog odbora SNS-a Aleksandar Marković reagujući na navode Demokratske stranke da su aktivisti SNS-a jutros navodno napali aktiviste SzS-a koji su, kako kažu, delili novine na Mirijevskoj pijaci.

Marković smatra da su objavljujući takve navode u SzS-u priznali da taj savez stoji iza raznih nepotpisanih pamfleta, novina i letaka u kojima se vodi kampanja protiv Vučića i SNS-a.

''To njihovo priznanje se ogleda u saopštenju Demokratske stranke Zvezdare na zvaničnom fejsbuk nalogu u kojem kažu da su njihovi aktivisti na Mirijevskoj pijaci delili upravo te nepotpisane pamflete i novine, koje služe samo kao nastavak brutalne i prljave kampanje protiv Vučića i funkcionera SNS'', rekao je Marković za Tanjug.

On smatra da je to deo šire kampanje koju sprovode Dragan Đilas, Marinika Tepić, Boško Obradović, Vuk Jeremić, Miroslav Aleksić i ostali funkcioneri SzS-a koji, kako kaže, svakodnevno ponavljaju i plasiraju laži i izmišljotine uperene protiv Vučića i SNS-a.

Marković je postavio pitanje od kog novca je Đilas, kako kaže, štampao i distribuirao letke, pamflete i novine koje dele aktivisti SNS-a.

''Da li je to od onih 619 miliona evra koje je zaradio? A drugo pitanje je zašto je izabrao Branka Miljuša da uređuje te nazovi novine? Kakve kvalitete ima Miljuš da može da uređuje novine'', upitao je Marković.

Na fejsbuk nalogu Demokratske stranke Zvezdara objavljeno je da su danas oko 10.15 sati dva odbornika SNS-a sa nekolicinom aktivista te stranke napali aktiviste SzS-a koji su delili novine na Mirijevskoj pijaci.

#Aleksandar Marković

#Aleksandar Vučić

#Napad

#SZS

'