AKTUELNO

Bratislav Jugović, član Glavnog odbora Srpske napredne stranke kritikovao je danas lidera Dveri Boška Obradovića zbog neistina koje iznosi o ministru policije Nebojši Stefanoviću i drugim ljudima iz SNS.

"Obradović svojim lažima o ministru Nebojši Stefanoviću i neprikrivenom mržnjom prema Aleksandru Vučiću obećava da je on neisplativa Đilasova investicija. Na političkoj sceni luta kao gusan u magli, računajući na to da Đilas kao iskusni prodavac magle zna prečicu do vlasti, a to je put kojim se na vlast dolazi bez izbora i mimo volje naroda", kaže Jugović u saopštenju koje je SNS dostavila medijima.

Poručuje, međutim, da je Srbija postala zemlja u kojoj se domovina brani na biračkom mestu, a da magla i prazne priče u Srbiji više nemaju nikakvu cenu.

"U takvim okolnostima Boško Obradović je zaista dečko koji obećava, ali propast Đilasove opozicije. Na tome mu nisu zahvalni samo simpatizeri SNS, već i opoziciono orijentisani birači", navodi Jugović.

Predsednik Pokreta Dveri je ranije danas na konferenciji za novinare u priču o Krušiku uveo nove ličnosti, poput brata ministra unutrašnjih poslova, zatim direktora preduzeća Jugoimport SDPR i njegovog zamenika, koji je, tvrdi, otvorio privatni fakultet u zgradi tog preduzeća, ali i nekadašnjeg telohranitelja vlasnika i rektora Megatrenda Miće Jovanovića.

#Boško Obradović

#Bratislav Jugović

#Dragan Đilas

'