AKTUELNO

Đilasova Stranka slobode i pravde, tobože braneći akademika Dušana Teodorovića od Željka Mitrovića, nastavila je staru praksu pozivanja na gašenje i oduzimanje dozvole Televiziji Pink.

Vlasnik i direktor Televizije Pink Željko Mitrović obratio se otvorenim pismom Draganu Đilasu, Marku Bastaću i Dušanu Teodoroviću, ističući da je srećan što nije deo njihove tzv. elite, jer bi se član iste moglo postati samo ako " Đilasovski pljačkate, Bastaćevski šamarate i Teodorovićevski rušite". Njegovo pismo prenosimo u celosti:

Sve se nadam da će osvanuti dan kada raznim ludacima i kretenima neću morati da odgovaram na svakakve i svakodnevne izmišljotine, laži i gluposti kojima napadaju sve nas koji se borimo da od Srbije napravimo bolje mesto za život svih njenih građana.Nema veze, nije mi teško, toliko je vredna i napredna epoha u kojoj živimo da možda ovo o čemu pišem preko različitih vanvremenskih digitalnih medija pročita i za trista godina neko, i razume sa kakvim ludacima i bolesnicima se Srbija borila početkom dvadeset i prvog veka. 

Inspirisan sudskim procesom koji sam dobio protiv Đilasa i koji je potvrdio da sam bio u pravu kad sam za Đilasa govorio da je običan pokvareni tajkun, lopov i lažov, danas punim plućima i sa još više uverenja pišem tom istom Đilasu koji se nije udostojio ni jednim slovom da osudi svog glavnog saradnika Bastaća i njegov teror i fizičko zlostavljanje kuma i saradnika Lešnjaka zarad nestanka para otetih građanima za nesprovođenje zakona, ali zato se bahato oglasio sa idejom da Pinku oduzme pravo da javno odgovori akademiku Teodoroviću na njegove javne rušilačke i bagerske ambicije.

Ovaj politički trojac, akademik-bagerista, krimos zvani kesa i prljavi tajkun koji funkcioniše gore od horora ispod Hičkokovog tuša, trebalo bi da predstavljaju srpsku demokratsku elitu! I sad, ako ja dobro razumem ovaj trojac, Đilas, Bastać i Teodorović pokazaše nam koje sve sposobnosti i veštine mora posedovati tročlana grupa kako bi postala demokratska elita! 

Dakle, ako hoćete da postanete elita, prvo morate naučiti da Đilasovski pljačkate, Bastaćevski šamarate i udarate i Teodorovićevski rušite i to, naravno, samo ono što su drugi stvarali, jer svoje niti su stvorili, niti su gradili! Od potrepština, kako biste brzo postali pripadnici demokratske elite, potrebni su vam samo kramp, kesa, lisice, testera, macola, bokser i bager. Zapravo sa bagerom možete postati, ne samo demokratska elita već, ako vam se posreći, i član Srpske akademije nauka i umetnosti. 

Što se mene tiče, ja sam srećan što nisam i nikad neću biti elita, jer nekako više verujem u snagu naroda, savremene tehnologije i globalne komunikacije, a i kasno mi je da u ovim godinama učim da vozim bager! Sve u svemu, ostalo je još 105 dana do trenutka kada će građani Srbije izmeriti i oceniti ovu i ovakvu elitu, a ja sam nekako ubeđen da će zapravo ovi izbori biti pobuna naroda protiv ideje o vraćanju na vlast onih koji Srbiju opljačkaše i unakaziše.  

Željko Mitrovic

#Dragan Đilas

#Dušan Teodorović

#Marko Bastać

#Željko Mitrović

'