AKTUELNO

Nedeljnik NIN, koji je na naslovnoj strani najnovijeg broja objavio fotografiju,a na kojoj je puška uperena u predsednika Srbije Aleksandra Vučića, saopštio je da je sa tržišta povukao kompletan tiraž i objavio novo izdanje bez sporne fotografije.

Međutim, reporteri Informera juče su na više prodajnih mesta u Beogradu našli primerke NIN-a sa kojih se i dalje šefu države preti ubistvom!

Glavni urednik NIN-a Milan Ćulibrk umesto da se bar izvini zbog nedopustive pretnje pokušao je juče da napadne sve one koji ga kritikuju!

- Samo najmračnijim umovima mogle su pasti na pamet gadosti koje se pripisuju redakciji NIN-a zbog naslovne strane novog broja - naveo je on.

Foto: Informer /DN

Ipak, ubrzo je usledila reakcija izdavača tog nedeljnika, nemačke kompanije "Ringijer Aksel Špringer", koji je ocenio da je takva naslovna strana neprimerena.

"Novi broj NIN-a se pojavio bez sporne naslovne fotografije jer smatramo da je naslovnica koja je prethodno bila najavljena neprimerena u zemlji u kojoj je ubijen premijer. Iako je naslovna strana promenjena, sadržaj članka 'Afera oružje: Ko ruši Krušik' ostaje, naravno, nepromenjen", saopštio je izdavač.

Međutim, kako pokazuju naše fotografije, to nije istina!

#Aleksandar Vučić

#NIN

'