AKTUELNO

Konstantin Samofalov, portparol Tadićeve Socijaldemokratske stranke, razobličio je na svom profilu na Tviteru gradonačelnika Šapca Nebojšu Zelenovića.

Predsednik partije Zajedno za Srbiju Dušan Petrović blokirao je proces ujedinjenja tri partije u "veliku" Demokratsku stranku.

O tome je na Tviteru svedočio Konstantin Samofalov, visoki funkcioner Socijaldemokratske stranke Borisa Tadića, koja je trebalo da bude jedna od partija koje će se utopiti u takozvanu ujedinjenu Demokratsku stranku.

Da je stvar po svemu sudeći propala, vidi se i po optužbama koje je Samofalov uputio na račun Petrovića, ukazujući istovremeno na licemerje Petrovićevog potrčka i gradonačelnika Šapca Nebojše Zelenovića.

Samofalov je na svom profilu na Tviteru komentarisao Zelenovićevo gostovanje u jednoj emisiji, a tom prilikom nije mogao da ga ne razobliči i konstatuje da je gradonačelnik Šapca smislio način na koji će doći na mesto predsednika Demokratske stranke.

- Rukovodstvo ZZS se izjasni da su protiv ujedinjenja DS i blokiraju taj proces, a onda Zelenović govori o planovima DS kao da je on predsednik, a ne Lutovac. To znači - blokiram proces, dok se ne stvore uslovi da ja budem predsedik - napisao je Samofalov na Tviteru.

#Konstantin Samofalov

'