AKTUELNO

Direktor Centra beogradskih festivala Damir Handanović kaže da ga je ispovest Lazara Lešnjaka, koji tvrdi da ga je kum Marko Bastać maltretirao, šokirala i zgrozila, te da je kako stanovnik Starog grada zabrinut.

- Predsednik opštine Stari grad maltretira kuma jer mu nije odneta koverta, vezuje da i maltretira. Kada sam video ispovest Lezara Lešnjaka ja sam se zgrozio. Znao sam da Bastać glumi nekog šerifa, mangupa na Dorćolu. Stanovnik sam Starog grada, ta opština ne postoji, ne funkcioniše, ništa se ne gradi – rekao je Bastać gostujući u,Kontraviziji.

Kako je dodao, to je slika i prilika politike Dragana Đilasa.

Prema njegovim rečima, logično je da medijima koje oni uređuju ne odgovara da piše da je potpredsednik te stranke davio kuma i uzimao novac za nelegalnu gradnju.

- Nije tu samo Bastać, nego cela kao kriminalna banda - Andrej Belingar, načelnik Gradske uprave, verovatno Bastaćeva desna ruka...Šokiran sam i zgrožen – dodao je Handanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Prema njegovim rečima, tim slučajem treba da se pozabave nadležne institucije. 

On je ocenio da se opoziciji bojkot isplati, napomenuvši da oni nemaju poliriku i da se njihova politika zasniva na izmišljanju afera jer nemaju šta da ponude narodu.

Handanović je govoreći o manifestaciji "Beogradska zima“, koju organizuje Grad Beograd, rekao da će ona i ove godine trajati dva meseca. 

- Imaćemo svakodnevne programe za decu, za odrasle, kreativne radionice, klizalište, mislim da će biti 1.800 kvadrata pod ledom. Očekujem da će Beogradska zima biti veličanstvena. Biće organizovan i doček Nove godine 30. i 31. decembra, već smo u pregovorima sa izvođačima – najavio je Handanović.

#Damir Handanović

'