AKTUELNO

Novi napadi stižu iz redova dela opozicije, one iste opozicije koja bi očigledno da se, po dolasku na vlast, sa političkim neistomišljenicima obračunava oružjem, atentatima, krvavim sukobima i prostačkim rečnikom.

Vladan Slavković iz Lokalnog fronta uputio je stravične pretnje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, poručujući da bi bilo politički korektno sasuti mu pet metaka u leđa, a da se posle atentata napije! 

Ovakva pretnja predstavlja ugrožavanje sigurnosti, za šta bi sigurno trebalo da se aktiviraju nadležni organi i reaguju adekvatno, u skladu sa zakonom. 

Ispod Tvita usledili su brojni komentari u kojima se iskazuje negodovanje zbog ovakve primitivne izjave, a korisnicama (ističemo da je reč o ŽENAMA) koje su ga upozorile da takve reči znače i kršenje krivičnog zakonika, Slavković je odgovorio: "Možete da mi se napu*ite ku*ca svi zajedno".

Podsetimo da članovima Lokalnog fronta iz Kraljeva ovo nije prvi skandalozan ispad, pa je tako pre dve godine visoki funkcioner ove stranke Branislav Seničić poručio da treba pišati po predsedniku Srbije, a onda ga poslati u grob! 

#Aleksandar Vučić

#Lokalni front

#Vladan Slavković

'