AKTUELNO

Kompleksi i strah u Hrvata progovore svaki put kada se pomenu Srbi, a posebno predsednik Srbije Aleksandar Vučić, poručio je Vulin.

Predsednik Pokreta socijalista Aleksanda Vulin izjavio je da mu je žao što predsednik Aleksandar Vučić neće ići u Zagreb, na kongres Evropske narodne partije, na koji je pozvan kao lider SNS.

- Voleo bih da je svet mogao da vidi ustaše nemoćne da sakriju bes i mržnju kada slušaju šta govori Srbin koji ih se ne plaši i koji im ne prašta ratove i zločine. Vučić nije pokazao strah, ali ustaše jesu - rekao je u izjavio za javnost ministar odbrane i lider Pokreta socijalista.

Vulin smatra da "nema za ustaše većeg straha od uspešne Srbije i većeg predmeta mržnje od Aleksandra Vučića".

- Ustaše Vučiću ne mogu da oproste što mu je otac u majčinoj utrobi pretekao njihovu kamu, a oni koji su među Hrvatima navodno umereni političari, Vučiću ne praštaju što je Srbiju ojačao i uspravio i što im glasno kaže da se ni Jasenovac ni Oluja neće ponoviti - naveo je Vulin.

Prema njegovim rečima, između hrvatskih političara nema razlika kada su u pitanju Srbi.

- Kompleksi i strah u Hrvata progovore svaki put kada se pomenu Srbi, a posebno predsednik Srbije Aleksandar Vučić - poručio je Vulin.

Na sramotu EU, naveo je Vulin, "Vučić mora da brine šta će ustaše uraditi Srbima u Hrvatskoj, i da li će bes kojim njega ne mogu da povrede, istresti na preostalim Srbima".

#Aleksandar Vulin

#Aleksandar Vučić

'