AKTUELNO

Rezultate koje je postigao Aleksandar Vučić niko ne može da izbriše, ali niko ne može da ugrožava ni njegov, ni život bilo koga drugog, poručio je danas šef odborničke grupe SNS-a u Skuštini grada Beograda Aleksandar Mirković.

Reagujući na sinoćna dešavanja ispred Javnog servisa u vreme kada je predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao na toj televiziji, Mirković je naveo da niko nema prava da ugrožava bilo čiji zivot samo zato što mrzi i misli da mu se može kao što to rade, kako kaže, Đilas, Jeremić i Obradović.

Mirković je pitao članove Saveza za Srbiju, koje je okarakterisao kao fašiste, ko su oni da nekome ograničavaju kretanje, da blokiraju ulaz u Javni servis i zašto uporno pokušavaju da naruše stabilnost Srbije.

- Zašto svima koji ne misle kao Đilas i njegova klika hoćete da stavljate kese na glavu, da ih vešate i vređate? - pitao je Mirković i dodao da će ozbiljnost tih pretnji svi u Srbiji shvatiti kada samo pomisle šta bi se desilo da je neko na taj način ugrozio bezbednost Putinu, Trampu, Makronu i kako bi se on proveo.

- Mržnja koju svakodnevno seju Đilas, Jeremić i Obradović dovodi do ovakvih stvari i zato je neophodno da i oni već jednom snose odgovornost za konstantne pozive na linč predsednika Aleksandra Vučića, kao i svih nas koji nismo lopovi i ne mislimo kao oni - zaključio je Mirković.

#Aleksandar Mirković

#SNS

#SZS

'