AKTUELNO

Narodni poslanik i član Izvršnog odbora SNS Krsto Janjušević, odgovorio je na društvenim mrežama Bošku Obradoviću, jednom od lidera SzS, koji je pozvao svoje pristalice na okupljanje ispred zgrade Javnog servisa uoči gostovanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Obradović je na svojim nalozima na društvenim mrežama pozvao pristalice SzS na okupljanje ispred zgrade Javnog servisa, tj, šetnju „oko Tašmajdana“.

- Predivan dan za šetnju. U Beogradu su posebno lepe novembarske večeri. I nema lepšeg dela grada koji večeras savetujem da posetite od onog dela Tašmajdanskog parka između Takovske i Aberdarove. Prosto ovakav dan, ovakvo veče i takva šetnja se ne propuštaju! Iako neće smeti da dođe! - napisao je Obradović na svom tviter nalogu.

Na ovaj poziv na haos i nasilje odgovorio je Krsto Janjušević, narodni poslanik i član Izvršnog odbora SNS, porukom kojom je nedvosmisleno rekao šta misli o pozivu i delovanju Boška Obradovića, konstatujući da mu je verovatno hrabrost za šetnju dao Palmer:

- A ti si vidim stigao prošetati Palmerova m**a, pa porasla i tvoja! Pravi si "rent a car " pokret. Nego, pošto si toliko hrabar, je l' bi pristao da budeš kum Marku Bastaću? Logično je da tebe prvog pozove na upražnjeno mesto! - napisao je Janjušević na svom tviter nalogu.

Foto: Twitter.com/Krsto Janjušević

#Aleksandar Vučić

#Boško Obradović

'